Ütlen kohe, et alguses oli plaan teha veisepada aga kuna ma natukene pingutasin vürtsidega üle, siis tegin hoopis sellise koorese kastmega :)
Vaja läheb:
veise abaliha
1 suur porgand
sellerit paar vart
punane chilli
küüslaauk
sibul
purustatud tomatid
Salatisse:
salatimix
porgand
feta juustu
Kangem kaste:
rucola
extra virgine oliivõli
inglise sinep
valge veiniäädikas
maitsestamata jogurt
Liha praadisin kuumal pannil mõned minutid mõlemalt poolt. Liha lõikasin pisikesteks 1cm tükkideks ja panin potti sooja. Liha peab pannile panema korraga vähe, kuna muidu jahutab panni liiga maha ja ei saa lihal mahlasid kinni.
Peale liha ehmatamist, panin pannile sibula,selleri,porgandi - kõik viilutatult. Lisasin chilli,küüslaaugu,lõpuks veel kuuma vett,tomatid ja balsamiäädikat. Mina lisasin ka pea laiali olekus pipart, mida teha ei oleks tohtinud :) Aga noh mis teha, pisipõnn tegi pättusi ja oma armsa olekuga mul pea sassi ajaski ;)
Igatahes kogu selle värgi kallasin potti liha juurde ja väiksele tulele hauduma. Haudus mul vast kuskil 1,5h.
Kui avastasin, et liiga vürtsine, siis polnud enam midagi teha. Lasin haududa lihal pehmeks,võtsin tahkemad osad ära ja tegin jahukastme peale :) Üllatav küll, aga maitses endiselt väga hästi.
Kõrvale serveerisin riisi ja salatit.
Vahest peab vürtsikat ka sööma, seega Head isu :)
No comments:
Post a Comment