January 26, 2012
Veise sisefilee
Vaja läheb:
veise laagerdatud sisefilee lõigud
oliivõli
meresoola ja pipart
tükk võid
rucola
Ostsin poest Rakvere veise lihalõike, mis olid veise tagaosa sisefileest.
Kallasin lõikelauale oliivõli, raputasin meresoola ja värskelt jahvatatud pipart.
Asetasin lihalõigud lõikelauale ja veeretasin neid mõnusalt maitseainete sees.
Pann kuumaks koos õliga ja või tükiga. Lihalõigud peale ja mõlemalt poolt umbes 4 minutit. Peale seda kuumuskindlasse nõusse fooliumi alla kuni 15 minutit järelküpsema.
Salat redise ja kirsstomatitega:
värske spinat
lehtsalat
lollorosso
rucola
kirsstomat
redis
Kaste:
pesto
valge veiniäädikas
extra virgine oliivõli
Head isu :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment